Schooltijden

De kinderen beginnen vroeg en houden ’s middags ook vroeg op. Dat betekent dat de tijd tussen de middag beperkt is. De meeste kinderen maken dan ook gebruik van de overblijfvoorziening. Natuurlijk mag u uw kind tussen de middag naar huis halen, wij verwachten uw kind dan op tijd weer in de klas.

Schooltijden

De schooltijden zijn als volgt vastgesteld:

Willem Beukelszoonplein: 8.45 – 15.00 uur
(u kunt de leerkracht vragen hoe laat de kinderen pauze hebben, deze tijden verschillen per groep)

Gaffelstraat: 8.30 – 14.45 uur

Van Hoornbeekstraat: 8.30 – 14.45 uur

De school begint voor alle groepen om 8.30 uur en om 8.45 uur. Vanaf 8.15 uur en 8.30 uur is er toezicht op het plein. Te laat komen is niet leuk voor uw kind en storend voor de medeleerlingen en leerkracht. Het is belangrijk dat iedereen op tijd is, zodat de lessen op tijd beginnen.

Aanpassingen m.b.t. de inloop

Groep 1/2
Iedere dag lopen de ouders mee tot het raam van de klas/ingang van de school. Woensdag en vrijdag is inloop tot in de klas (1x spelinloop en 1x boekje lezen).

Groep 3 t/m 8
De kinderen gaan direct naar binnen en nemen buiten het hek afscheid van hun ouders. Na schooltijd zijn wij er graag voor uw vragen en/of voor overleg. Eén keer per week bent u ’s morgens welkom in de school:

Maandag -> groepen 3 tot de deur van de klas
Dinsdag -> groepen 4 tot de deur van de klas
Woensdag -> groepen 7/8 tot de deur van de klas
Donderdag -> groepen 5 tot de deur van de klas
Vrijdag -> groepen 6 tot de deur van de klas

–> Om 8.30 gaat de deur van alle klassen dicht, dan starten de lessen.

413 thoughts on “Schooltijden

1. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

2. There is debate in the medical literature as to which is the more effective combination therapy. doxycycline monohydrate vs hyclate You should not take this medicine if you are allergic to Apprilon or to other tetracycline antibiotics such as demeclocycline Declomycin, minocycline Dynacin, Minocin, Solodyn, Vectrin, or tetracycline Brodspec, Panmycin, Sumycin, Tetracap.

3. I’ve learn a few excellent stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you place to create one of these great informative site.