Actuele informatie met betrekking tot AanmeldenPO i.v.m. COVID-19

Het aanmeldformulier kunt u per e-mail versturen naar info@amgschmidtschool.nl

De scholen zijn vanwege het coronavirus in ieder geval tot maandag 8 februari 2021 gesloten. De periode van inleveren van het Aanmeldformulier voor de basisschool is daarom verlengd tot en met vrijdag 29 januari 2021. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2017 en 31 december 2017. Zij vallen onder de eerste aanmeldperiode (ALM1). Voor meer informatie kunt u de volgende website raadplegen: https://scholenwijzer.denhaag.nl/onderwijs/basisonderwijs/een-basisschool-kiezen/aanmelden-op-de-basisschool

====================================================================

Wat leuk dat u onze website bekijkt. Vanwege de lockdown is de school helaas gesloten tot 17 januari 2021. Natuurlijk is op deze website veel informatie te vinden over de school. wel kunt u een rondleiding aanvragen. Wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen om na de lockdown een rondleiding op een van onze locaties te plannen. Ook kunt u op onderstaand filmpje klikken, waarin onze leerlingen u meer vertellen over de school.

Aanmelden rondleiding op de Annie M.G. Schmidtschool

Het kiezen van een geschikte basisschool voor uw kind(eren) is niet altijd even eenvoudig. Wij vinden het belangrijk dat ouders een goed beeld van onze school krijgen voordat ze overgaan tot aanmelding van hun kind(eren). Daarom zijn ouders, waarvan het kind nog geen vier jaar is, welkom voor een  rondleiding. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school en wilt u komen kijken, dan kunt u zich aanmelden bij Janny Teeuwisse leerlingadministratie (info@amgschmidtschool.nl)

De (adjunct)directeur neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Femke Prive en Kelly Carmona Palma
Directie Annie M.G. Schmidtschool

Aanmelden/inschrijven

Het aanmelden van uw kind bij een basisschool is veranderd: u kunt uw kind nu vanaf 3 jaar aanmelden en u kunt meer scholen kiezen. Is uw kind geboren op of na 1 oktober 2015? Dan geldt de nieuwe aanmeldprocedure. Hieronder leest u hoe u uw kind kunt aanmelden.

Stap 1: Kies een school die bij uw kind past.

Stap 2: U kunt uw kind aanmelden vanaf 3 jaar.

Het aanmeldformulier voor de basisschool krijgt u ongeveer 2 maanden voordat uw kind 3 jaar wordt thuis gestuurd. U meldt uw kind aan door het ingevulde aanmeldformulier in te leveren bij de basisschool van uw keuze. Eerder aanmelden dan 3 jaar is in de nieuwe aanmeldprocedure niet mogelijk en ook niet nodig.

De Annie M.G. Schmidtschool is een school met een maximum aantal plaatsen, omdat wij meer aanmeldingen krijgen dan dat er plaatsen zijn. Op onze school kunt u zich alleen aanmelden in één aanmeldperiode.

Op de website https://scholenwijzer.denhaag.nl/ vindt u welke voorrangsregels wij hebben en wat de data van de aanmeldperioden zijn.

Stap 3: Inschrijven.
Als u bericht hebt ontvangen dat u uw kind kunt inschrijven, maak dan met Janny Teeuwisse (leerlingadministratie) een afspraak voor inschrijving.

Is uw kind bij aanmelden vier jaar of ouder, dan kunt u voor het maken van een afspraak contact opnemen met een van de bouwcoördinatoren:

Voor de leeftijden 4,5 of 6 jaar:          Inke Wentink
i.wentink@amgschmidtschool.nl