Stichting ‘De Vrienden Van’

Stichting ‘De Vrienden Van’

Stichting Vrienden van de Annie M.G. Schmidtschool

Op beide locaties is er een ‘Stichting Vrienden van de school’ in het leven geroepen. Het bestuur van de stichting bestaat uit ouders van kinderen van de Annie M.G. Schmidtschool. Het bestuur maakt elk jaar een werkplan. Hierin staat een lijst van projecten, samengesteld op basis van ideeën en suggesties van de leerkrachten en ouders. De schooldirectie besluit welke projecten uiteindelijk gerealiseerd gaan worden (passend binnen de visie van de school).
De stichting werft zelfstandig gelden voor de projecten.

Een overzicht van alle leden van de ‘Vrienden van’ kunt u vinden op www.amgschmidtschool.nl. Hier staat ook het sponsorreglement.

VHb: vriendenamgschmidtschool@gmail.com
JdG: vriendenamgsschool@gmail.com, website: http://vriendenamgsschool.nl

1.540 thoughts on “Stichting ‘De Vrienden Van’

1. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

2. 6 compared to 15 in patients without diabetes p priligy usa First, I have great optimism about the capacity of we humans to learn and eventually do the right things, and, second, I have an even greater optimism about the capacity of Nature to heal itself and endure